2013. október 16., szerda

Desszertek:

A párom vágyott egy kis desszertre...így körbenéztem mi van itthon így született meg ez a fini desszert:-)


             Epres-krémtúrós-zabkekszes kehely:

 


Hozzávalók:
250 g krémes állagú natúr túró(én a Coopban vettem)
1 cs. Győri édes zabfalatok 
Eperlekvár ízlés szerint 
 kis tejföl a túró lazításához v tejszínhab 

ízlés szerint cukor(én nyírfacukorral csináltam)
1 tk.vanília aroma

ha szeretjük akkor tehetünk bele  reszelt citromhéjat is



Elkészítése: 

 A kekszet egy zacsiban apróra törjük,A túrót krémesre keverjük a tejföllel,aromával,édesítjük.
Üveg pohárba v fagyi kehelybe rétegezzük.
 
 

 


                                    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése